COMAX SPLIT & MERGE

Deze handige tool laat u toe om diverse documenten (Pdf, Word, mail, Jpg…) samen te voegen of te splitsen. Vervolgens laadt u ze op naar uw beheerpakket.  Ook diverse documenten kunnen via de split & merge snel gearchiveerd worden naar uw verkenner-structuur of DMS.

De vele voordelen hebben we opgesplitst per gebruik zodat we de specifieke features kunnen toelichten per sector : accountant/boekhouder, advocaten,…

Vraag nu een offerte aan of test nu 1 week gratis deze COMAX split & merge oplossing

Vraag Offerte Aan Test split & merge

Toepassing voor de accountant of boekhouder

Hier zal de tool meer gebruikt worden om facturen te splitten en door te sturen naar de UBL oplossing of rechtstreeks naar uw boekhoudpakket.

Wat zijn de voordelen?

Toepassing voor de juridische sector

Stel eenvoudig en efficiënt digitale stukkenbundels samen. Stuur allerhande documenten (mails, pdf’s, jpg, …) rechtsreeks door naar uw beheerpakket.

Wat zijn de voordelen?

Toepassing voor andere bedrijven

Gezien de tool veel verschillende features bevat, zijn de mogelijke toepassingen zeer uitgebreid en kan elk bedrijf voor zich uitmaken of het een meerwaarde kan betekenen.

Vraag Offerte Aan Maak Een Afspraak
WIJ CONNECTEREN ONDER ANDERE MET:

Onze klanten getuigen over COMAX split & merge

Onze klanten getuigen over COMAX split & merge

Rosita Moerkens Astrea Advocaten bv

“Een betrouwbare partner om samen de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.”

Bij een advocatenkantoor bestaan veel van de dossier documenten uit Pdf’s, ofwel gescand of verkregen via externe partijen. Dit maakt dat er geen zoekacties op tekst mogelijk waren alsook dat het niet mogelijk was om tekstfragmenten uit de documenten te halen.

Dankzij de COMAX split & merge module kunnen we nu op een efficiënte en eenvoudige wijze digitale stukkenbundels samenstellen op basis van allerlei type documenten uit ons dossierbeheerssyteem Themis. Dit zonder deze eerst te printen of scannen. Bijkomend werkt COMAX achter de schermen om onze Themis documenten dagelijks om te zetten in een OCR formaat waardoor het mogelijk is om tekstfragmenten te kopiëren alsook zoekfuncties te lanceren op bepaalde termen.

Wij raden COMAX zeker aan als ideale en betrouwbare partner om samen naar de juiste oplossingen te zoeken en de digitale weg op te gaan.